Saturday, January 26, 2013

Snow lagi

Sekarang tengah agak free jadi boleh la update blog. hee. Deadline bulan depan nampak macam lama lagi nanti dah last minutes baru nak menggelabah. Haha lupakan pasal assignment kejap. Sekarang tengah musim snow melanda satu UK, so kite ikut trend la cite pasal snow ye dak. Minggu ni snow boleh dikatakan lebat jugak lah, adalah dalam 5 inch gitu, tapi sekarang macam dah mula nak cair.

So masa snow hari tu kitorang pergi main snow kat area Crookes Valley Park. Kat situ kawasan dia macam berbukit sikit so memang sesuai kalau nak main sledge. Best gila kot main benda ni.

Ni la main sledge tu. Duduk atas tu pastu turun bukit.

Kat kawasan tu memang kawan berbukit lepas tu bawah tu ada tasik tau. Dah la kitorang main kat area yang curam tu, memang kena ada defender kat bawah kalau tak turun-turun memang masuk dalam tasik. hahaha. Dah la laju gile memang tak memasal je orang bawah kena rempuh. Macam2 skill buat ada yang turun macam biasa. Turun baring kedepan, kebelakang. Tinggal nak berdiri je takde siapa yang berjaya lagi. Lepas tu main guling2 pulak dari atas sampai bawah. Turun-turun je masing-masing pening. 

Then buat snowman. Susah tau sebenarnya nk buat snowman ni. Kena buat bulat betul2. Baru jadik. Kitorang buat pon kecik aje tak mampu nak buat besar2. Padahal buat reramai ni. huhuhu





tak ready
family potrait :')




Dengan snowman pertama. Err should we call snowgirl. Siap bawak handbag bagai. Dan kening Elfira Loy yang paling mahal. Sebelah tu twin dia. Kening sama.

Macam nak pergi mendulang. Pakai sledge amek snow senang sikit nak kenakan orang. hahaha

In action. Lajuu

Hamparan putih.
Dengan snowman ke dua. Kali ni versi mickey mouse gitu. Mata made from cookies. 
Yummmeh. hahaha

Muka excited!
Habis baju putih2 kena baling senow


Gambar gerak2 satu! hehe

Video sledge Rahim. hahaha. Tengok la kalo takde orang jaga confirm masuk tasik. hahhaa

Snow baru je turun dengan lebatnya sekarang! Ok byeee